Nieuwsbrief maart 2021

We hebben een Encounter-nieuwsbrief klaar, boordevol weetjes en nieuwtjes. En met een uitnodiging voor een digitale gemeenschapsontmoeting!


Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Dit was Valentijn 2021

  • Samen naar Pasen-dialoogtijd

  • Boost je relatie - NIEUWE REEKS wegens groot succes

  • Om naar uit te kijken: nationale GO (digitaal)

  • Om naar uit te kijken: de Europese Raad in Vlaanderen

  • Gift aan Encounter - fiscaal attest

Dit was Valentijn 2021


Voor verschillende Encounterkoppels was het dit jaar een speelse Valentijn: foto's uit de oude doos werden nagespeeld. We maakten een compilatie van de leukste inzendingen. Humor en romantiek verzekerd! Bekijk hier 'Liefde is... toen en nu'Samen naar Pasen-dialoogtijd


Sinds Aswoensdag 17 februari tot Pasen wordt er een e-mail uitgestuurd met een dialoogvraag. Als uitnodiging tot dialoog en een manier om de weg naar Pasen zinvol te beleven.


Was je nog niet ingeschreven bij de vorige dialoogacties (vasten- of advent-) en wil je nog aansluiten bij de meer dan 400 Encounteraars die al meedoen? Schrijf je dan in via onderstaande knop.


Wij dialogeren mee.Boost je relatie - NIEUWE REEKS wegens groot succesZes laagdrempelige avonden, bedoeld voor koppels die Encounter nog niet kennen. Je kan ze allemaal volgen, of er één of enkele uitpikken.⁣


We werken telkens rond een thema:⁣ routine⁣ - communicatie⁣ - affectie & seksualiteit⁣ - kinderen⁣ - waarden⁣ - evolutie & groei⁣


Met voorbeelden uit het dagelijks leven, korte opdrachten, filmfragmenten, een quiz...⁣ Laagdrempelig, leuk en een cadeau voor je relatie.


De eerste reeks was op twee dagen tijd helemaal volzet. Wegens succes wordt de reeks opnieuw gepland.


Nieuwe data: 10/3 - 17/3 - 24/3 - 31/3 - 7/4 - 14/4


Schrijf je in voor 'Boost je relatie'.
Help mee reclame maken!


Download onderstaande flyer en stuur het door naar je vrienden en familie.

Boost je relatie - digitale flyer
.pdf
Download PDF • 745KB

Om naar uit te kijken: nationale GO (digitaal)


We blijven hongerig naar contact met onze gemeenschap. Vanuit de Europese Raad van februari kregen Johan en Hildegarde heel wat bagage mee om een nieuwe nationale virtuele gemeenschapsontmoeting uit te werken rond het thema 'geduld'. Ze nodigen ieder van jullie uit om virtueel uit je kot te komen.


  • Thema: “Geduld: inactief of actief”, een ontdekkingstocht.

  • zaterdag 27 maart

  • van 20u tot 22u (de virtuele deuren gaan open om 19u50)

  • Ingrediënten: getuigenis - dialoog - delen in kleine break-outgroepjes - ontmoeting - kans om in kleine groepjes te blijven napraten.


Link om deel te nemen: https://us02web.zoom.us/j/89432803889?pwd=SVhEMEtscjRHamtrSzQ0WmxoVXNGdz09

Inschrijven is niet nodig.

Om naar uit te kijken: de Europese Raad in Vlaanderen


Van 17 tot 20 februari 2022 - het jaar dat Encounter 50 jaar bestaat in Vlaanderen - komt de Europese Raad samen in Mechelen.

Er komt een feestelijke gemeenschapsontmoeting op zaterdag 19 februari 2022, met dialoog, vorming en vooral hartverwarmende ontmoetingen. Hou deze datum (namiddag en avond) alvast vrij!


Wil je meehelpen aan de organisatie van deze Europese Raad (onthaal, decoratie, fotografie, techniek, meehelpen op de feestontmoeting van 19/02...)? Laat het ons weten via info@encountervlaanderen.beGift aan Encounter - fiscaal attest


Je kan Encounter Vlaanderen steunen door een gift of permanente opdracht ten gunste van het Fonds Vrienden van Encounter Vlaanderen, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.


IBAN BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1


Belangrijk! Gestructureerde mededeling: 019/1770/00030


Indien het jaartotaal van je giften het bedrag van € 40 overschrijdt, ontvang je een fiscaal attest.


Dank je wel voor je deelname aan het Encounteravontuur. Dankzij je tijdsinvestering en je financiële bijdrage maak je onze werking mee mogelijk.


Ik doe een gift aan Encounter Vlaanderen.


Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je bent opgenomen in onze database. Wens je geen post van Encounter meer te ontvangen, of wil je contactgegevens laten aanpassen in de database, gebruik dan dit formulier.
26 keer bekeken